Saturday

Kuasa Wanita

PESONA WANITA JATUHKAN LELAKI
(petikan artikal dari utusan malaysia)


Hebat jugak wanita ni yerk.. Berbekalkan kecantikan yang dianugerahkn, boleh menjatuhkan insan gagah bernama lelaki.. Hebat.. Hebat.... Bukan setakat orang biase jer, orang berpengaruhpn turut terjatuh dan tersungkur dengan kecantikan wanita yang dianugerahkan.


RAJA EDWARDS VIII
Apabila Takhta diraja diturunkan kepada baginda, huru hara tercetus apabila baginda mengahwini janda dari amerika yang bernama Wallis Simpson walaupun ditentang oleh gereja England. Kerana amat menyintai wanita itu, beliau sanggup memohon turun takhta dan pemohonon diterima parlimen.


JOHN PROFUMO
Beliau ialah seorang setiausaha Amerika Syarikat yang terlibat dalam skandal dengan seorang ejen rahsia dari Rusia, Chritine Keeler yang sedang menyamar, sedangkan pada ketika itu, AS dan Rusia terlibat dengan perang dingin. Skandal tersebut memaksa beliau mengundur diri.


John Profumo dan Chritine Keeler


GARY HART
Beliau merupakan tokoh pilihan pencalonan Perti Demokrat pada pilihanraya pada tahun 1987. akibat scandal beliau dengan Donna Rice, beliau terkeluar dari pencalonan susulan khabar angin mengatakan beliau tinggal serumah dengan wanita itu dan kejayaan pihak media yang merakamkan gambar donna yg berada di riba hart.
gambar ini menyebabkan nama Hart
 dikeluarkan dari senarai calon pilihanraya


BILL CLINTON
Beliau merupakan presiden AS yg menggemparkan dunia kerana terlibat dengan skandal dengan Monica Lewinsky yang baru berusia 22tahun. Ketika itu, Monica yang bekerja di White House iaitu kediaman rasmi presiden AS. Skandal beliau terbongkar apabila rakan karib Monica, Linda Tripp mendedahkannya kepada umum.
Bill Clinton


Monica Lewinsky
MOSHE KATSAV
Bekas prisen Israil ini telah dituduh memperlekehkan pengadilan. Beliau juga telah dituduh merogol seorang wanita dan mencabul beberapa orang wanita yang bekerja dengannya.. Disebabkan ini telah memaksa beliau meletak jawatan pada 1 julai 2007.
Moshe Katsav


LARRY CRAIG
Dia terpaksa menanggung malu besar apabila berita beliau mencabul menjadi berita hangat pada 2007.Bekas senator  Parti Republik dari Idahoini melakukan perbuatan ini di sebuah tandas lelaki lapangan terbang antarabangsa Minneapolis-St.paul.beliau mengundur diri daripada Senat.
larry craig
SILVIO BERLUSCONI
Perdana meneri itali yang berkuasa sehingga sekarang. Beliau kini berdepan dengan kes mahkamah atas tuduhan melakukan hubungan seks dengan gadis bawah umur, Karima El Mahrough. Beliau juga didakwa sering melaggan pelacur pada uisa 72 tahun. Beliau juga dikatakan terlibat dengan skandal sejumlah model, artis-artis muda, penyampai televisionn dan lain-lain. beliau juga dituduh suka menganjurkan parti seks di luar kediamannya. Disebabkan kelakuan buruk nya, iseri beliau meminta cerai.
silvio berlusconi

Karima El Mahrough. gadis bawah umur yang didakwa
melakukan hubungan seks dengan silvio berlusconi

ELIOT SPITZER
Beliau merupakan gabenor New York yang dikaitkan dengan seorang pelacur kelas atasan. Akibat kelakuan beliau, karier politiknya telah musnah..


eliot spitzer (gambar atas) yg dikaitkan dengan pelacur
kelas atasan.
Kaum lelaki sepatutnya berhati2 dengan wanita yang mampu menjatuhkan lelaki.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...